Opened 16 years ago

Closed 16 years ago

Last modified 16 years ago

#1051 closed defect (outdated)

COMI: Too many scripts running, 40 max!

Reported by: SF/linux-maj Owned by: fingolfin
Priority: normal Component: Engine: SCUMM
Keywords: Cc:
Game: Monkey Island 3

Description

I get this bug:

~/.savegames$ scummvm -gnormal
Looking for comi
Trying to start game 'The Curse of Monkey Island',
version 8.1.0
WARNING: Set userface charset to 1!
(14:51:0x84): Too many scripts running, 40 max!
(14:51:0x84): Too many scripts running, 40 max~/.savegames$
~/.savegames$

when I try to pick up the ember at the fort.

The error is reproducable using this save game:
www.heko.dk/~maj/
or the attached savegame, which is the same as the URL.

Go the the fort and pick up ember, and the game crashes.

Keep up the good work!

Ticket imported from: #774749. Ticket imported from: bugs/1051.

Change History (8)

comment:1 by SF/linux-maj, 16 years ago

The correct URL is:

www.heko.dk/~maj/comi.s07

comment:2 by fingolfin, 16 years ago

To process your bug report appropriately, we need you to
provide the following additional information:

* ScummVM version (scummvm -v)
* Bug details, including instructions on reproducing it
* Language of game (English, German, etc)
* Version of game (Talkie, Floppy...)
* Platform and Compiler (Win32, Linux, MacOS, etc)
* Attach a save game if possible
* If this bug only occurred recently, please note the
last version without the bug, and the first version
including the bug. That way we can fix it quicker by
looking at the changes made.

This should only take you a little time but will make it much
easier for us to
process your bug report in a way that satisfies both you and
us.

Thank you for your support!

comment:3 by fingolfin, 16 years ago

Summary: Too many scripts running, 40 max!COMI: Too many scripts running, 40 max!

comment:4 by fingolfin, 16 years ago

The limit has long ago been raised to 80 scripts. I bet you are
using 0.4.1 or 0.4.0, not current CVS. In that case: the problem
has been fixed already. Go and get a newer builds and try with
that, or wait till we release 0.5.0.

comment:5 by SF/bob-dylan, 16 years ago

This is fixed in the latest CVS. I had the same problem in 0.4.1

comment:6 by SF/bob-dylan, 16 years ago

Ups, sorry. I am using 0.4.1.

comment:7 by fingolfin, 16 years ago

Status: newclosed

comment:8 by fingolfin, 16 years ago

Owner: set to fingolfin
Resolution: outdated
Note: See TracTickets for help on using tickets.