Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

Last modified 20 months ago

#9108 closed patch (fixed)

Fix corrupt images under scummvm\web\tags\start

Reported by: SF/sanguinehearts Owned by: fingolfin
Priority: normal Component: Web
Keywords: Cc:
Game:

Description

It seems that at some time in the past some of the images in scummvm\web\tags\start became corrupted(gif/png) I had some spare time and I have restored these from correct revision of the website as it is still available on the fisheye cvs backups here ( http://fisheye1.atlassian.com/browse/~raw,r=1.1.1.1/scummvm/web/ ). I didnt see the point in having a pile of corrupt images sitting in the SVN, and its always nice to look back at the history of the website. I had intended on creating a patch to submit, however for some reason Tortoise SVN didnt actually see any difference between the corrupt and non corrupt files. So obviously I was unable to do this. Instead I have restored all the corrupt images and saved the contents into a RAR. unfortunately it comes out at 5.8mb Ive placed it on my hosting here

http://robertmegone.com/junk/tags.rar

Ticket imported from: #2898212. Ticket imported from: patches/1213.

Change History (6)

comment:1 by fingolfin, 11 years ago

Interestingly, the files seem to be identical to what I see in SVN over here. My guess: Line conversion took place and messed up the files (you are on Windows, I'd say, based on the path separators you used and the fact that you use RAR :).

Indeed, the files have incorrect svn:eol-style properties. Tthese *should* be ignored, since the files are not marked as text files, but maybe not all SVN versions do that... out of curiosity, which SVN version do you use?

Anyway, I'll look into fixing those SVN properties. Let's see if that solves the issue for you!

comment:2 by fingolfin, 11 years ago

Owner: set to fingolfin

comment:3 by fingolfin, 11 years ago

I just fixed the SVN properties. Please tell me whether that solves the issue for you. Thanks!

comment:4 by SF/sanguinehearts, 11 years ago

Hi fingolfin, Yes adjusting the SVN properties fixes the issue for me. I was using Windows but more importantly Im using TortoiseSVN 1.6.6, Build 17493 - 32 Bit , 2009/10/19 20:22:18 Subversion 1.6.6,

Thanks for the resolution ;)

comment:5 by SF/sanguinehearts, 11 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed

comment:6 by digitall, 20 months ago

Component: Web
Note: See TracTickets for help on using tickets.