Opened 5 years ago

Closed 17 hours ago

Last modified 17 hours ago

#6851 closed defect (outdated)

WME: 5MA - graphical mistake in Load Menu in polish localization

Reported by: SF/windlepoons Owned by: lolbot-iichan
Priority: normal Component: Engine: Wintermute
Keywords: Cc:
Game: Wintermute

Description

The Load Menu (activate with ESC) has mistake menupoint wenn play with polish subtitles.

checksum from polish data: {"polish.dcp", 0, "bb877d48795471a17f25b0b5109100d1", 1132197},

Polish localization installer: http://www.offstudio.cz/new/index.php/en/news/82-.html

I attached Screenshot from load menu

ScummVM 1.8.0git2962-ge75367a

Ticket imported from: bugs/6851.

Attachments (2)

polish-menu.png (198.5 KB ) - added by SF/windlepoons 5 years ago.
polish-menu-worksforme.png (232.7 KB ) - added by lolbot-iichan 6 months ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

by SF/windlepoons, 5 years ago

Attachment: polish-menu.png added

comment:1 by lolbot-iichan, 6 months ago

Owner: set to somaen
Resolution: worksforme
Status: newpending

Could not reproduce with neither scummvm-2.0.0-win32.exe, nor dayly build 2.1.0git5760-g5bb9174ad7 (Jun 16 2019 20:06:05), nor with my build from git.

by lolbot-iichan, 6 months ago

Attachment: polish-menu-worksforme.png added

comment:2 by lolbot-iichan, 5 months ago

Owner: changed from somaen to windlepoons
Resolution: worksformefixed

comment:3 by lolbot-iichan, 5 months ago

Summary: 5MA: graphical mistake in Load Menu in polish localizationWME: 5MA - graphical mistake in Load Menu in polish localization

comment:4 by lolbot-iichan, 17 hours ago

Owner: changed from windlepoons to lolbot-iichan
Status: pendingclosed

Seems to be fixed long time ago, closing after long inactivity.
Please, reopen if those issues still occur.

comment:5 by lolbot-iichan, 17 hours ago

Resolution: fixedworksforme

comment:6 by lolbot-iichan, 17 hours ago

Resolution: worksformeoutdated
Note: See TracTickets for help on using tickets.