Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

Last modified 8 months ago

#6098 closed defect (worksforme)

SCUMM: Baseball03 Opening video low quality audio

Reported by: SF/retrodude94 Owned by:
Priority: normal Component: Engine: SCUMM
Keywords: Cc:
Game:

Description

ScummVM version: 1.50pre11-g382f554
Bug details: during the opening video, the sound effects that are played (the whoosh of the ball, the cheering crowd, etc.) play at an extremely low sample rate when compared to the rest of the game. When I play the game using the original exe, the sound effects are the same quality as the rest of the audio.
Version: Windows
Platform Win32

Ticket imported from: #3542097. Ticket imported from: bugs/6098.

Change History (7)

comment:1 Changed 7 years ago by SF/mthreepwood

I don't hear a difference myself -- and I'm not sure where you're getting "an extremely low sample rate" from, nor do I believe you have any proof of that.

There is a slight loss of sync, but that's a different issue.

comment:2 Changed 7 years ago by digitall

Resolution: worksforme
Status: newpending

comment:3 Changed 7 years ago by digitall

retrodude94: If you want us to look at this, we will need some small wav audio captures attached to this bug to demonstrate the issue i.e. the same effect from ScummVM and the original interpreter under DOSBox.
Also, if you could run with ./scummvm -d 1 and attach any warning/log output associated with this.

comment:4 Changed 7 years ago by SF/mthreepwood

@tdhs: s/DOSBox/Windows or Macintosh

comment:5 Changed 7 years ago by bluegr

This has not been closed automatically, and it's pretty old now. Closing manually.

comment:6 Changed 7 years ago by bluegr

Status: pendingclosed

comment:7 Changed 8 months ago by digitall

Component: Engine: SCUMM
Note: See TracTickets for help on using tickets.