Opened 17 years ago

Closed 17 years ago

Last modified 11 months ago

#509 closed defect

ALL: Problem when sound is disabled

Reported by: SF/bbrox Owned by: SF/jamieson630
Priority: normal Component: Engine: SCUMM
Keywords: Cc:
Game:

Description

For some scenes the scripts are waiting for a sound to
finish to play before continuing.

This poses problem when the sound is disabled (NOT
muted, just no sound at all - for example, another
application is using the sound device) as the character
will never stop speaking and ScummVM will be 'stuck'.

Ticket imported from: #629002. Ticket imported from: bugs/509.

Change History (7)

comment:1 by fingolfin, 17 years ago

Summary: Problem when sound is disabledALL: Problem when sound is disabled

comment:2 by fingolfin, 17 years ago

This is an iMuse issue. Assigning this to jamieson630 as he
is the iMuse expert. Feel free to unassign this if you don't
think you can fix it, or if you don't want to work on it
(but since you seem to be reworking a lot of the iMuse cod
anyway... :-)

comment:3 by fingolfin, 17 years ago

Owner: set to SF/jamieson630

comment:4 by SF/jamieson630, 17 years ago

Is this an iMuse issue?? Or is it an o6_wait() issue? We've
had hung scripts from both. BBrox, you're going to need to
provide some specific examples of where this is still
happening, so that I can determine the exact nature of the
problem. If it's an iMuse issue, I can handle that. If it's an
o6_wait() issue, somebody else should pick it up. That code
(as Guybrush and the Loom Dragon would) gives me
the "eeby jeebies". ;)

comment:5 by SF/jamieson630, 17 years ago

Closing. Without more details, we can't address this. If
anybody encounters hang-ups that seem to be related to
MIDI issues, though, feel free to open a new bug report --
WITH CONCISE DETAILS AS TO WHEN THE PROBLEM
OCCURS.

comment:6 by SF/jamieson630, 17 years ago

Status: newclosed

comment:7 by digitall, 11 months ago

Component: --Unset--Engine: SCUMM
Note: See TracTickets for help on using tickets.