Opened 10 years ago

Closed 9 years ago

#4428 closed defect

FT: Palette Glitch

Reported by: SF/abevi Owned by:
Priority: normal Component: Engine: SCUMM
Keywords: Cc:
Game: Full Throttle

Description

Testing Full Throttle (Version B/English) using 1.0.0svn42590 on Ubuntu 9.04 (x86).

Found a palette glitch. Steps to reproduce:

1. Follow Maureen to the Mink Farm (trucker takes you, steals your fuel hose)
2. Maureen takes off out of the barn on her bike
3. Follow her, she gets away, Cavefish blow up the bridge
4. Go to the truck, unscrew the wheels, kick it over
5. Return to mink farm
6. Go to bridge

Screencast: http://www.screentoaster.com/watch/stVENUQkVLQV5WQlRUXVlR/full_throttle_palette_glitch
Save File: http://www.zshare.net/download/628352804057cf88/

Ticket imported from: #2823685. Ticket imported from: bugs/4428.

Change History (9)

comment:1 Changed 10 years ago by eriktorbjorn

If you mean that all you need to do from that savegame is to go back towards the farm, then it doesn't happen for me, using the current SVN version.

comment:2 Changed 10 years ago by SF/abevi

Are you using the same version? Have you tried playing up to that point from the beginning (it's not that far into the game). Are you on the same platform (linux)? Wondering now if it's platform-specific, even though i know i've played through FT in the past and didn't come across this ... though that was some time ago.

I'll try running this from a windows build to see if I can duplicate the issue.

comment:3 Changed 10 years ago by eriktorbjorn

> Are you using the same version?

Version B/English. I tried both with and without compressed movie files.

> Have you tried playing up to that point from the beginning

No, it was well after midnight when I tried it. (Which, of course, means I could very well have screwed up my test in some other way.)

> Are you on the same platform (linux)?

Unstable Debian (x86)

comment:4 Changed 9 years ago by fingolfin

Status: newpending

comment:5 Changed 9 years ago by fingolfin

Alex, did you manage to reproduce the issue under Windows (you mentioned that you wanted to try it there). Also, does the issue happen with the official 1.1.1 binary resp. with our latest SVN?

comment:6 Changed 9 years ago by SF/abevi

Status: pendingnew

comment:7 Changed 9 years ago by SF/abevi

Hey Max,

Sorry, I totally forgot about this. I'll try to get this tested and let you know before the week is out.

comment:8 Changed 9 years ago by SF/abevi

Status: newclosed

comment:9 Changed 9 years ago by SF/abevi

I just tested this under Ubuntu 10.04 using 1.2.0svn49898 and the issue no longer exists. I tried in both windowed and full-screen mode just in case, but everything appears to be working normally.

Closing this issue as it's no longer an issue ;)

Note: See TracTickets for help on using tickets.