Opened 12 years ago

Closed 11 years ago

Last modified 21 months ago

#4131 closed defect (fixed)

WINCE: Launcher crashes at start

Reported by: SF/lostech Owned by: SF/knakos
Priority: normal Component: Port: WinCE
Keywords: Cc:
Game:

Description

When the ScummVM launcher is started it crashes directly. See attached "scummvm_stderr.txt".

Compiler: ceggc/Cygwin Tested SVN revision: 36127 Tested devices: PocketLoox N560, WM5 Emulator Image

Ticket imported from: #2545635. Ticket imported from: bugs/4131.

Attachments (2)

scummvm_stderr.txt (579 bytes ) - added by SF/lostech 12 years ago.
BlueScreen.jpg (13.4 KB ) - added by SF/lostech 11 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

by SF/lostech, 12 years ago

Attachment: scummvm_stderr.txt added

comment:1 by fingolfin, 12 years ago

Owner: set to SF/knakos

comment:2 by joostp, 11 years ago

This may be fixed by the changes made in r36288 to fix #2537212.

by SF/lostech, 11 years ago

Attachment: BlueScreen.jpg added

comment:3 by SF/lostech, 11 years ago

I made a build with revision 36298. The launcher starts now but everything is blue and no menu graphics are shown. The error log does not mention any problems so I added just a screenshot.

comment:4 by SF/knakos, 11 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed

comment:5 by SF/knakos, 11 years ago

Yes, the attack of the green/blue monster has been fixed in the trunk :-)

Thanks for the report Lostech.

comment:6 by digitall, 21 months ago

Component: Port: WinCE
Note: See TracTickets for help on using tickets.