Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#3855 closed defect (fixed)

ITE: wrong accented characters in italian fan version

Reported by: SF/glorifindel Owned by: bluegr
Priority: normal Component: Engine: SAGA
Keywords: Cc:
Game: Inherit the Earth

Description

In the intro and in the tangram puzzle the accented characters are not displayed correctly: http://img215.imageshack.us/img215/3845/iteitaintrozz8.jpg In this example the "?" in the second line should be "à".

Ticket imported from: #2045157. Ticket imported from: bugs/3855.

Change History (9)

comment:1 by fingolfin, 12 years ago

Also: Does this happen when using the original .EXE, too?

comment:2 by fingolfin, 12 years ago

To process your bug report appropriately, we need you to provide the following additional information:

* ScummVM version (PLEASE test the latest CVS/Daily build) * Bug details, including instructions on reproducing it * Language of game (English, German, ...) * Version of game (talkie, floppy, ...) * Platform and Compiler (Win32, Linux, MacOS, ...) * Attach a save game if possible * If this bug only occurred recently, please note the last version without the bug, and the first version including the bug. That way we can fix it quicker by looking at the changes made.

This should only take you a little time but will make it much easier for us to process your bug report in a way that satisfies both you and us.

Thank you for your support!

comment:3 by sev-, 12 years ago

Where I can get that version?

comment:4 by SF/glorifindel, 12 years ago

I can't test this bug at the moment, I reported it from the author of the patch, I'll provide more informations as soon as I can. You can find the patches (floppy, 1994 CD, 2003 Wyrmkeep CD) here: http://rapidshare.com/files/136630135/ITE_Patches.zip.html

comment:5 by bluegr, 12 years ago

Open the debug console (control-D) and enter the following command: set_font_mapping 2 Does that fix your problem?

comment:6 by bluegr, 12 years ago

Open the debug console (control-D) and enter the following command: set_font_mapping 2 Does that fix your problem?

comment:7 by SF/glorifindel, 12 years ago

I've tried that command (right after the intro logo screen), but it doesn't fix this issue

comment:8 by bluegr, 12 years ago

Owner: set to bluegr
Resolution: fixed
Status: newclosed

comment:9 by bluegr, 12 years ago

The translated texts had incorrect extended characters. Fixed them, and they show correctly now

Closing this

Note: See TracTickets for help on using tickets.