Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#3773 closed defect (fixed)

LOST IN TIME: crashes displaying animation

Reported by: SF/eugen11 Owned by: DrMcCoy
Priority: normal Component: Engine: Gob
Keywords: Cc:
Game: Lost in Time

Description

Most of the time there is no problem with the animations displayed in Lost in Time. Sometimes games crashes, while an animation in a small window is displayed. It could reproduce it often doing following: start scummvm, start Lost in Time, load the attached game, take small pipe from inventory, use it on the empty battery in inventory. Animation dispays and before it ends scummvm exits without any error.

ScummVM 0.12.0svn (Jun 11 2008) Lost in Time (DOS/German) WinXP

Ticket imported from: #1995050. Ticket imported from: bugs/3773.

Attachments (1)

lostintime-de.s00 (6.0 KB ) - added by SF/eugen11 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

by SF/eugen11, 12 years ago

Attachment: lostintime-de.s00 added

comment:1 by sev-, 12 years ago

Owner: set to DrMcCoy

comment:2 by fingolfin, 12 years ago

Component: Engine: Gob
Game: Lost in Time
Summary: Lost in Time crashes displaying animationLOST IN TIME: crashes displaying animation

comment:3 by DrMcCoy, 12 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed

comment:4 by DrMcCoy, 12 years ago

Apparently, that was a case of new engine features (Woodruff's object videos in this case) breaking old games... Should be fixed in the SVN repository / next daily build.

Note: See TracTickets for help on using tickets.