Opened 13 years ago

Closed 12 years ago

Last modified 7 months ago

#2735 closed defect (fixed)

SYMBIAN: No audio on Motorola A925

Reported by: SF/albatorsk Owned by: anotherguest
Priority: normal Component: Port: Symbian
Keywords: Cc:
Game:

Description

When using ScummVM 0.9.0 on a Motorola A925 (UIQ 2),
there is no audio.

Neither music, sound effects or speech can be heard. It
is completely silent.

Games tried:
Beneath a steel sky
Monkey Island 1 & 2
Day of the Tentacle
Simon the sorcerer 1 & 2

Audio work when using EScummVM 0.7.1 on the same game
data files.

Ticket imported from: #1520839. Ticket imported from: bugs/2735.

Change History (9)

comment:1 Changed 13 years ago by SF/albatorsk

Summary: No audio on Motorola A925SYMBIAN: No audio on Motorola A925

comment:2 Changed 13 years ago by SF/albatorsk

I just tried 0.8.2, and it's the same problem with that version.

comment:3 Changed 13 years ago by fingolfin

Owner: set to anotherguest

comment:4 Changed 13 years ago by sev-

What is the status of this item?

comment:5 Changed 12 years ago by anotherguest

Resolution: fixed

comment:6 Changed 12 years ago by anotherguest

Fault in SDL port for Motorola. Setting audiostream priority to MIN was making it completly silent. Setting value to EMdaPriorityNormal instead of EMdaPriorityMin seems to do the trick on the A925 I am testing on. I will make a new ScummVM 0.9.1 UIQ2 build and put on the SVN build page for Symbian.

comment:7 Changed 12 years ago by anotherguest

Forgot to close it!

comment:8 Changed 12 years ago by anotherguest

Status: newclosed

comment:9 Changed 7 months ago by digitall

Component: --Unset--Port: Symbian
Note: See TracTickets for help on using tickets.