Opened 17 years ago

Closed 17 years ago

Last modified 8 months ago

#247 closed defect (fixed)

omitting '-w' while no scummvm.ini exist

Reported by: SF/logicdeluxe Owned by: fingolfin
Priority: normal Component: GUI
Keywords: Cc:
Game:

Description

Built on May 11 2002 00:14:00 win
If there is no scummvm.ini yet, it is written including
the settings of the currently used game even if no '-w'
is specified. That is not the way '-w' suggested to do.
I think in that case, only the [scummvm] section should
be written in scummvm.ini but not the game specific
parameters.

Ticket imported from: #555105. Ticket imported from: bugs/247.

Change History (5)

comment:1 Changed 17 years ago by SF/pixels

Something's wrong here, but I think I know why this does
happen. You maybe change the volume into the sound menu. I
noticed the coded of the gui.cpp file added a flush of the
config file. Please try if this does happen if you enter
this menu or not, but I'm quite sure it's the case. I tried
a workaround. Tell me if it worked for you.

comment:2 Changed 17 years ago by SF/logicdeluxe

Built on May 13 2002 18:33:48
Runtime setting appear game specific now. No scummvm.ini is
written or altered without '-w' at all. So all seem to be
working fine now.

comment:3 Changed 17 years ago by fingolfin

Resolution: fixed
Status: newclosed

comment:4 Changed 10 years ago by Kirben

Owner: set to fingolfin

comment:5 Changed 8 months ago by digitall

Component: --Unset--GUI
Note: See TracTickets for help on using tickets.