Opened 14 years ago

Closed 14 years ago

#2179 closed defect (fixed)

ITE: Graphical glitch when pressing escape at company logo

Reported by: SF/fancia Owned by: sev-
Priority: normal Component: Engine: SAGA
Keywords: Cc:
Game: Inherit the Earth

Description

When pressing escape to skip the logo that appears when the game
is first started, part of the image reverts to the first frame as it fades.
This occurs with both the Wyrmkeep and New World Computing/
Dreamer's Guild logos. I've attached screenshots of both.

I'm using the Mac OS X version of the game on an up-to-date CVS
build made with GCC 4.0 on Mac OS X 10.4.2.

Ticket imported from: #1281055. Ticket imported from: bugs/2179.

Attachments (2)

wyrmkeep.png (2.4 KB ) - added by SF/fancia 14 years ago.
Wyrmkeep logo
dreamer.png (12.3 KB ) - added by SF/fancia 14 years ago.
Dreamer's Guild logo

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

by SF/fancia, 14 years ago

Attachment: wyrmkeep.png added

Wyrmkeep logo

by SF/fancia, 14 years ago

Attachment: dreamer.png added

Dreamer's Guild logo

comment:1 by SF/fancia, 14 years ago

Summary: Graphical glitch when pressing escape at title logoITE: Graphical glitch when pressing escape at company logo

comment:2 by sev-, 14 years ago

Owner: set to sev-

comment:3 by sev-, 14 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed

comment:4 by sev-, 14 years ago

Actually it is a regression introduced just yesterday. Fixed
in CVS.

Note: See TracTickets for help on using tickets.