Opened 16 years ago

Closed 16 years ago

Last modified 2 years ago

#1806 closed defect (duplicate)

WINCE: iPaq time display problem

Reported by: SF/knifecross Owned by: SF/arisme
Priority: normal Component: Port: WinCE
Keywords: Cc:
Game:

Description

When I start scummVM on my iPaq 1940, the displayed time on start bar disappear...

Ticket imported from: #1044557. Ticket imported from: bugs/1806.

Change History (5)

comment:1 by fingolfin, 16 years ago

Owner: set to SF/arisme
Summary: iPaq time display problemWINCE: iPaq time display problem

comment:2 by fingolfin, 16 years ago

To process your bug report appropriately, we need you to provide the following additional information:

* ScummVM version (PLEASE test the latest CVS/Daily build) * Bug details, including instructions on reproducing it * Language of game (English, German, ...) * Version of game (talkie, floppy, ...) * Platform and Compiler (Win32, Linux, MacOS, ...) * Attach a save game if possible * If this bug only occurred recently, please note the last version without the bug, and the first version including the bug. That way we can fix it quicker by looking at the changes made.

This should only take you a little time but will make it much easier for us to process your bug report in a way that satisfies both you and us.

Thank you for your support!

comment:3 by sev-, 16 years ago

Resolution: duplicate
Status: newclosed

comment:4 by sev-, 16 years ago

Actually it's a duplicate of bug #1007397.

See https://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=1007397&group_id=37116&atid=418820 for discussion on the bug and temporary solution.

comment:5 by digitall, 2 years ago

Component: --Unset--Port: WinCE
Note: See TracTickets for help on using tickets.