Opened 17 years ago

Closed 17 years ago

#151 closed defect (worksforme)

Indy 4 - Music

Reported by: SF/oli_k Owned by: SF/ender
Priority: low Component: Engine: SCUMM
Keywords: Cc:
Game: Indiana Jones 4

Description

Hi.

1) When using daily build from April 10th, the music
in iceland (outsite) isn't looped. Instead, the
console says:

SoundEngine::findTag completely failed finding sound
20
WARNING: SE::start_sound failed: Couldn't find MDhd!

2) Adjusting music volume via command line or F5 menu
doesn't work.

3) The Indy theme at the beginning isn't played by
brass but by choir (or something like this). The
command line switch -r doesn't change anything. Seems
like always Roland is used, though Indy was in GMidi.

-Oli

Ticket imported from: #542189. Ticket imported from: bugs/151.

Change History (6)

comment:1 Changed 17 years ago by SF/ender

Owner: set to SF/ender
Priority: normallow

comment:2 Changed 17 years ago by SF/ender

Well, are you compiling with USE_ADLIB? If so, the
instruments must be correct - but note there is a bug with
music instrements after loading a saved game... that may be
the probem.

If your not using USE_ADLIB, I'm not sure... Midi support
under ScummVM is still fairly experimental.

comment:3 Changed 17 years ago by SF/ender

Changing group/catagory to match new bug guidelines.

comment:4 Changed 17 years ago by SF/ender

Component: Engine: SCUMM
Game: Indiana Jones 4

comment:5 Changed 17 years ago by SF/ender

Resolution: worksforme
Status: newclosed

comment:6 Changed 17 years ago by SF/ender

Closing. This should be fine. No response to my query.

Note: See TracTickets for help on using tickets.