Opened 12 months ago

Last modified 11 months ago

#10409 new defect

AGI: SQ1: Backround sound effects do not properly play until another sound effect plays after save game load

Reported by: bmunger Owned by:
Priority: normal Component: Engine: AGI
Keywords: Cc:
Game: Space Quest 1

Description

ScummVM 2.1.0git271-gedef1d5 (Jan 17 2018 19:31:35)
Features compiled in: Vorbis FLAC MP3 ALSA SEQ sndio TiMidity RGB zLib MPEG2 FluidSynth Theora AAC FreeType2 JPEG PNG

When loading a save game, for example, the Sand Skimmer stage, the skimmer's sound does not play. However, once hitting a rock and playing the sound, the background sound returns. This is also noticeable during other areas with background effects. They play during the course of the game without an issue until loading a save game.

Change History (2)

comment:1 Changed 12 months ago by csnover

Summary: SQ1: Backround sound effects do not properly play until another sound effect plays after save game loadAGI: SQ1: Backround sound effects do not properly play until another sound effect plays after save game load

comment:2 Changed 11 months ago by Drenn1

I wasn't able to replicate this on my arch linux system. Sound effects seem to play just fine after loading.

ScummVM 2.1.0git271-gedef1d5076 (Feb 18 2018 11:49:21)
Features compiled in: Vorbis FLAC MP3 ALSA SEQ TiMidity RGB zLib MPEG2 FluidSynth Theora AAC FreeType2 JPEG PNG cloud (servers)

Last edited 11 months ago by Drenn1 (previous) (diff)
Note: See TracTickets for help on using tickets.